Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@03:53:37 GMT

راهکار طلایی کاهش خلافی خودرو در تابستان ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۱۶۲۳

راهکار طلایی کاهش خلافی خودرو در تابستان ۱۴۰۱

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در خصوص خلافی خودرو چندین نگرانی بین رانندگان وجود دارد؛ یکی اینکه جریمه نشوند و دیگری اینکه بعد از چند ماه با انبوهی از جریمه‌های پرداخت نشده مواجه نشوند. وقتی قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنید، مسلماَ جریمه نمی‌شوید. خیلی‌ها هستند که حتی در طول عمرشان یک بار هم جریمه نشده‌اند؛ اما گاهی پیش می‌آید که ناخواسته خلافی را مرتکب می‌شوید یا فکر می‌کنید که افسر نیست و به خود می‌گویید یک تخلف کوچک ایرادی ندارد؛ غافل از اینکه دوربین پلاک شما را ثبت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای آن‌هایی که بیشتر از همه در خیابان تردد می‌کنند، کاهش تخلفات بیشتر از همه اهمیت دارد؛ اما باید چه کاری انجام دهند؟ در این مطلب، در خصوص کاهش خلافی خودرو، نکات و راهکارهایی را نوشته‌ایم که به شما در این زمینه بسیار کمک می‌کند.

منظور از کم کردن خلافی خودرو چیست؟

قبل از هر دانستن پرسش «چگونه خلافی خودرو بگیریم»، بهتر است که در ابتدا بدانیم چیست و چه انواعی دارد؟ خلافی اتومبیل همه تخلفات و نقض قوانین رانندگی است که شما با وسیله نقلیه خود مرتکب می‌شوید. این موارد، در پرونده خودروی شما نزد نیروی انتظامی ثبت می‌گردد. بعضی از این خلافی‌های خودرو جریمه دارند. با یپشرفت تکنولوژی پلیس هم در ثبت و ضبط جرایم رانندگی دقیق و عمیق‌تر عمل می‌کند. گواه این مطلب نصب دوربین‌های کنترل سرعت است: هر راننده که پایش را چند دقیقه روی کلاژ و دنده بگذارد (حتی در مسیرهای کوتاه) نیز آن را تجربه می‌کند. اطلاعات میزان تخلفات رانندگی در سیستم‌های راهنمایی و رانندگی ثبت می‌گردد و روش‌ها و اپلیکیشن‌های مختلفی برای بررسی آنان وجود دارد. در خصوص کم کردن خلافی خودرو چندین نظر و دیدگاه وجود دارد؛ اما اگر بخواهیم که خیلی کلی در این مورد توضیح دهیم، می‌توان به این صورت تعریف کرد: کم کردن خلافی خودرو صرفاَ به معنای صفر کردن آن نیست. همین که شما تخلفی انجام ندهید، دیگر مبلغ جریمه‌ای برایتان تعریف نمی‌شود؛ اما راهکارها و مواردی وجود دارند که در صورت جریمه شدن، بتوان مبلغ آن را در هنگام پرداخت کمتر کرد.

شما ممکن است که به دلایل مختلفی جریمه شوید؛ سرعت غیرمجاز، نبستن کمربندی ایمنی توسط تمامی سرنشینان، دور زدن ممنوع، توقف ممنوع، پارک دوبل، گردش ممنوع، صحبت با موبایل پشت فرمان و غیره از جمله مهم‌ترین دلایلی هستند که هر راننده‌ای می‌تواند جریمه شود.

روش‌های کم کردن خلافی چیست؟

حال در ادامه بهترین و مهم‌ترین روش‌های کم کردن خلافی را برای شما نوشته‌ایم:

جلوگیری از جریمه نشدن

این شاید روش به حساب نیاید؛ اما باید گفت که مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسئله‌ای است که باید در نظر گرفته شود. وقتی شما تمامی قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنید، دیگر چه دلیلی وجود دارد که جریمه شوید؟ بابت هر تخلف، هرچند کوچک، جریمه‌ای در نظر گرفته می‌شود. این جریمه‌ها کم کم جمع می‌شوند و در آخر شما مشاهده می‌کنید که باید ۳ میلیون تومان بپردازید.

پرداخت به موقع جریمه

بهترین زمان پرداخت جریمه، بلافاصله بعد از دریافت آن است. برخی عادت ندارند که جریمه را سر موقع پرداخت کنند و به خود می‌گویند که در هنگام فروش خودرو، آن موقع جریمه را صفر می‌کنند. غافل از اینکه شاید تا آن موقع چند میلیون باید بابت تخلفات خودروی خود بپردازند. چرا باید فقط چند میلیون از پول فروش خودرو را به صفر کردن خلافی خودرو اختصاص داد؟ جریمه‌هایی مانند تسلیمی و الصاقی تا ۶۰ روز پرداخت نشوند، مبلغشان دو برابر خواهد شد. پس چه بهتر که در همان لحظه پرداختی را انجام دهید تا بعدها نخواهید که مبلغ بیشتری را بپردازید.

استفاده از فرصت طلایی بخشودگی

بخشودگی جرائم رانندگی فرصت طلایی است که از طرف راهنمایی و رانندگی به رانندگان با مقدار جریمه بالا اختصاص داده می‌شود. بر اساس این طرح، تمامی هزینه‌های دوبرابر جریمه به صورت کامل بخشیده می‌شود و فقط لازم است تا فرد اصل مبلغ را بپردازد. البته استفاده از این طرح دارای بازه زمانی خاص است؛ عید فطر، نوروز، دهه فجر و غیره از جمله زمان‌هایی هستند که طرح بخشودگی اعلام می‌شود. اصولاَ زمان این طرح متوسط ۲۰ روز است. باز هم تاکید می‌کنیم که با این طرح، فقط مبلغ‌های دو برابر شده کسر می‌شوند و اصل جریمه باید پرداخت شود.

اعتراض به خلافی

حتماَ برای شما یا از دوستان یا خویشاوندان جریمه‌ای در نظر گرفته شده‌است که اصلاَ با خودرو ترددی در آن منطقه صورت نگرفته است. برای مثال، شما در شهر یزد جریمه‌ای شده‌اید؛ اما اصلاَ یک بار هم از نزدیک های یزد رد نشده‌اید. البته مورد دیگری که برای اشخاص اتفاق می‌افتد، بودن در دو نقطه مختلف با فاصله زیاد و آن هم در یک زمان است. در اینجا شما می‌توانید نسبت به خلافی خود اعتراض بزنید. در صورتی که اعتراض شما به حق باشد، مبلغ جریمه از کل آن کسر خواهد شد. البته زمانی اعتراض بزنید که واقعاَ آن خلاف را انجام نداده‌اید.

رعایت قوانین خاص راهنمایی و رانندگی

این مورد کمی با حالت متفاوت است. وقتی شما قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنید، دلیلی بر جریمه کردن شما وجود ندارد؛ اما باید حواستان باشد که این قوانین باید در همه جا رعایت شود. برخی با این تصور که در جاده‌های برون شهری کم تردد مانند جاده‌های روستایی پلیسی وجود ندارد، نسبت به رعایت قوانین کمی سرد می‌شوند. در صورتی که باید گفت برعکس در چنین مکان‌هایی پلیس وجود دارد و رانندگان متخلف را جریمه می‌کند. بعضی از این قوانین که باید نسبت به آن حساس باشید، شامل موارد زیر هستند:

بستن کمربندی ایمنی

کاهش سرعت و افرایش فاصله ایمنی با خودروی مقابل در شرایط بارانی یا مه گرفتگی

استفاده از زنجیر چرخ در سفرهای زمستانی

ایجاد نکردن آلودگی صوتی

دور نزدن یا وارد نشدن در مکان‌ها و خیابان‌های ممنوع

جریمه رانندگی واقعاَ حس ناخوشایندی است که کسی علاقه‌ای به تجربه کردن آن ندارد. یکی از دلایل جریمه شدن، همراه نداشتن مدارک خودرو از جمله بیمه شخص ثالث است. بیمه شخص ثالث، بیمه‌ای اجباری برای تمام دارندگان وسایل نقلیه زمینی در برابر خسارات جانی و مالی وارد شده به اشخاص ثالث است. در بیمه شخص ثالث، مالک وسیله نقلیه شخص اول به شمار می‌آید (که در اکثر بیمه‌نامه ها تحت عنوان بیمه‌گزار شناخته می‌شود)، شخص ثانی شرکت بیمه است که متعهد به جبران هزینه‌ها طبق قرارداد است (که در بیمه نامه با عنوان بیمه‌گر درج می‌شود) و در نهایت شخص ثالث فرد زیان دیده در حوادث رانندگی است (که منظور غیر از راننده مقصر است). تمامی اشخاصی که در یک حادثه تصادف، زیان مالی و جانی می‌بینند، تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار گرفته و این بیمه هزینه‌های مربوط به درمان، فوت و خسارات وارد شده به اموال را جبران می‌کند. در این گونه اتفاقات، راننده مقصر هم می‌تواند از مزایای بیمه حوادث راننده که شاخه‌ای جدید از بیمه شخص ثالث به شمار می‌آید استفاده کند. البته باید گفت که در صورت نداشتن بیمه، خودروی شما به پارکینگ منتقل خواهد شد. پس به غیر از موارد بالا، حتماَ قبل از هر اقدامی، داشتن مدارک و معتبر بودن آن‌ها را بررسی کنید. کارگزاری آنلاین بیمه دات کام، سامانه استعلام، مقایسه و خرید آنلاین بیمه است. شما به راحتی می‌توانید با ورود به این سایت، انواع بیمه‌نامه‌های شرکت‌های بیمه‌ای مجاز بیمه مرکزی را استعلام و مقایسه نمایید. ضمناً، امکان تماس تلفنی با شماره ۰۲۱۴۳۷۲ و دریافت راهنمایی‌های رایگان و کاملاً بی‌طرفانه و اطلاعات تخصصی بیمه از کارشناسان متخصص بیمه دات کام برای خرید آنلاین بیمه شخص ثالث خودرو یا ماشین فراهم شده است. شما پس از دریافت اطلاعات بیمه‌ای، بررسی و خرید ارزان‌ترین بیمه مناسب شرایط خود در کمترین زمان ممکن، بیمه‌نامه خود را به صورت رایگان درب منزل دریافت می‌نمایید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5526567

منبع: مهر

کلیدواژه: خلافی خودرو جریمه رانندگی بیمه بازار تهران قیمت خودرو قیمت مرغ قیمت میوه کسب و کار قیمت مسکن قیمت ماهی قیمت گوشت تولید داخلی شهر تهران خرید و فروش مسکن بازار میوه و تره بار بازار خودرو ماهی راهنمایی و رانندگی کردن خلافی خودرو بیمه شخص ثالث بیمه نامه جریمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک در کشور با مشارکت پلیس راهور، معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری های کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان تا خرداد ماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید تیمور حسینی در سی و پنجمین نشست کمیسیون حمل و نقل و ترافیک مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران که در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار شد با گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری و تبریک روز معلم گفت: مجموعه مدیریت حمل و نقل و ترافیک کلانشهرها به نوعی مدرسه تربیت کاربران ترافیک است. رانندگانی که در جاده ها تردد می‌کنند کسانی هستند که در شهرها و کلانشهرها شخصیت رانندگی آنان شکل می گیرد و اگر ما بتوانیم در شهرها و کلانشهر یک قواعد درست و منظمی را حاکم کنیم، محصول این محیط منظم کاربرانی هستند که می‌توانند در هر جایی رفتارهای درست از خود بروز دهند و بنابراین تصمیماتی که در این گونه جلسات گرفته می‌شود می تواند برای ارتقای ایمنی حمل و نقل کشور چه در سطح جاده‌ها و چه در سطح شهرها مؤثر باشد.

تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور

رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه از تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک در کشور خبر داد و گفت: تمام مراحل راه اندازی این مؤسسات انجام شده و در حال اخذ مجوز از مراجع قانونی و ذی صلاح  هستیم و به عبارتی می‌توان گفت که پلیس راهور شاید اولین دستگاهی خواهد بود که با این کار به شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم جامه عمل می‌پوشاند.

حسینی ادامه داد: این مؤسسات توسط کارشناسان بازنشسته پلیس راهور که دارای تجربه‌های فراوان هستند و همچنین کارشناسان مجموعه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری‌های کشور و همچنین توسط شرکت‌های دانش بنیان در کل کشور راه‌اندازی می‌شود و یک بخش جغرافیایی در معابر شهری و در جاده‌ها به این مؤسسات واگذار می‌شود و آنها  در موضوع اجرای مقررات و کنترل تخلفات با ابزارهای هوشمندی که ما در اختیار آنها قرار می‌دهیم  به ما کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال بزرگراه شهید خرازی در کلانشهر اصفهان را به یکی از این مؤسسات واگذار می‌کنیم و این مؤسسه موظف است در طول بزرگراه به طور رفت و برگشت به تعداد مورد نیاز و کافی دوربین هوشمند دستی که مجهز به سیم کارت است دریافت کرده و با استفاده از آنها تخلفات رانندگی در این محدوده را ثبت، آن را به راننده متخلف پیامک و دیتای آن را نیز به سرور ما در تهران ارسال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا عنوان کرد: علاوه بر این  مؤسسات مذکور می‌توانند با جذب کارشناسان پلیس راهور که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و تجهیز آنها به تبلت‌های هوشمند مخصوص ترسیم کروکی در جمع آوری تصادفات هم به ما کمک کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: همچنین نرم افزاری شبیه به نرم افزار تاکسی‌های اینترنتی طراحی می‌شود و در این نرم افزار هرکس که تصادف کرد می‌تواند یا مانند سابق با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس بگیرد یا از این نرم افزار استفاده کند. سازو کار حق الزحمه کارشناسی که در خدمت آن مؤسسه است را هم با بیمه مرکزی توافق کردیم.

تغییر در نحوه پرداخت حق بیمه خودروها

حسینی با بیان اینکه براساس توافقی که با بیمه‌ها صورت گرفته  دیگر حق بیمه افراد براساس یک فاکتور تصادف نخواهد بود گفت: این عادلانه نیست که یک فرد زرنگی در سال ده‌ها و صدها تخلف کند اما تصادف نکند او یک میزان حق بیمه پرداخت کند و یک فرد بدشناس و بخت برگشته‌ای که در اولین تخلفش تصادف می‌کند هم یک میزان حق بیمه بدهد و آن وقت تاوانش را بیمه بدهد.در همین راستا با بیمه ها هماهنگ کردیم، سامانه‌ها و دیتاها را در اختیارشان قرار دادیم و از این پس حق بیمه براساس نمره منفی و تعداد جریمه ها باید پرداخت شود.

وی افزود: کمک دیگری که مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک می توانند انجام دهند  پوشش ترافیکی پیرامون مراکز تجاری است و در این خصوص  مصوبه آن را از هیئت دولت می‌گیریم که مراکز تجاری موظف شوند با یکی از این مؤسسات قرار داد ببندند تا کارشناسان این مؤسسات با دست افزاری که از ما می‌گیرند ترافیک پیرامونی آن مرکز تجاری را پوشش دهند و ان‌شاء‌الله این اتفاق به زودی رخ می‌دهد.

حسینی خاطرنشان کرد: ان‌شاء‌الله به زودی و نهایتاً تا خرداد ماه  راه اندازی این مؤسسات رابه صورت رسمی اعلام کرده و فراخوان آن را هم می‌دهیم. انتظار ما این است که حداقل در کلانشهرها شهرداری ها به میدان بیایند و این اتفاق را رقم بزنند.

رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه نگاه  و رویکرد پلیس راهور فقط سلبی و مجازاتی و متکی به جریمه نیست گفت: ما به دنبال این هستیم که با ابزارهای تشویقی و ایجابی و سازوکارهای هوشمند تخلفات را کنترل کرده و در یک نظام دقیق تشویق و تنبیه در اصلاح رفتار کاربران ترافیک تلاش کنیم.

رتبه بندی رانندگان و پیگری برای اعطای وام براساس تخلف  و تصادف هر راننده

وی با بیان اینکه موضوع رتبه بندی رانندگان را به جد دنبال می کنیم  تصریح کرد: معتقدم  اگر این کار به سرانجام برسد یک انقلاب بزرگ در اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان رخ می‌دهد و ما می‌توانیم به راحتی در یک بازه زمانی دو تا سه ساله حداقل به میزان 50 درصد از تصادفات، جانباختگان و مصدومان را کاهش دهیم و حتی  با انجام درست همین چند کار کشته های حوادث رانندگی را به زیر 10 هزار نفر برسانیم.

حسینی همچنین از توافق با بانک مرکزی مبنی بر ارائه تسهیلات بانکی به رانندگان براساس میزان تخلفات و تصادفات آنان خبر داد و گفت: در این طرح سوابق تخلفات افراد را در اختیار بانک مرکزی قرار می دهیم و مطمئناً وقتی فردی ببیند با رفتار درست رانندگی توانسته با آسان‌ترین راه ممکن تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت کند و فردی که تخلفات زیادی کرده برای گرفتن تسهیلات بانکی باید مرتب پله های بانک مرکزی و پلیس راهور را طی کند  در رفتار ترافیکی خود تجدید نظر کرده و باعث می شود که ما به اهدافی که در این حوزه داریم، دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • راه بیرون آمدن از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • حادثه رانندگی در شهر هوره
  • عکس | بیشترین تا کمترین نرخ جریمه‌ های رانندگی
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند