Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: براساس ماده ۴ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب سال ۱۳۸۹، به ماموران راهور ناجا این اجازه داده می‌شود که متخلفان راهنمایی و رانندگی را پس از تشخیص تخلف و انطباق آن با میزان جرایم متوقف کنند و در صورتی که فرد متخلف از دریافت قبض جریمه خودداری کند، قبض صادر شده به منزله ابلاغ قانونی تلقی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنانچه وسیله نقلیه در محل غیرمجاز متوقف باشد و یا در صورت عدم حضور متخلف، قبض به بدنه خودرو الصاق می‌شود.

وی ادامه داد: اگر نمرات منفی راننده به ۳۰ برسد، گواهینامه او به مدت ۳ ماه توقیف می‌شود و در اکثر ارتکاب تخلفات جدید در صورتی که ۲۵ نمره به راننده تعلق گیرد، گواهینامه به مدت ۶ ماه ضبط می‌شود، البته هرگاه پس از اعمال مقررات، ۲۰ نمره جدید به راننده تعلق گیرد گواهینامه او باطل می‌شود.

رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور ناجا تصریح کرد: همچنین توقیف خودرو هم شامل مواردی همچون حسب دستور مقام قضایی، تصادفات منجر به فوت و جرح، جرایم خودرویی ۳۰ میلیون ریالی و ارتکاب راننده به دو تخلف حادثه‌ساز می‌شود.

سرهنگ ابراهیم‌پور تاکید کرد: استعلام خلافی خودرو هم از ۴ طریق مراجعه به سایت راهور، سایت اینترنتی پلیس من، مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰، مراجعه به اجراییات پلیس راهور سراسر کشور و ارسال کد ۱۷ رقمی کارت یا سند خودرو به شماره پیامک ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ انجام می‌شود.

وی یادآور شد: تمام مردم عزیز از پرداخت خلافی از طریق اپلیکیشن‌های غیرمجاز به جز سامانه‌های ذکر شده خودداری کنند.

بیشتر بخوانید

سیر تا پیاز خلافی خودرو/ جریمه شدن به چند طریق انجام می‌شود؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جرایم رانندگی پلیس راهور خلافی خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۰۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین گفت: عرضه قانونی مکمل های ورزشی تنها از طریق داروخانه ها مجاز بوده و بایستی تحت نظر کارشناس تغذیه نیز مصرف شود.

رامش مهرآیین روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مصرف مکمل های ورزشی و داروهای تزریقی در بین مردان بسیار بیشتر از بانوان است و در بین پسرهای دبیرستانی که خیلی زود می خواهند به شکل و فرم بدنی مورد نظر خود برسند نیز مصرف بالایی دارد.

وی افزود: بعد از آنکه یک ورزشکار از سلامت کامل بدن خود توسط پزشک مطلع شد، تحت نظر متخصص تغذیه یا پزشک، متناسب با رژیم غذایی خود می تواند از مکمل های مجاز ورزشی از جمله انواع پروتئین ها، آمینو اسیدها، اسیدهای چرب مفید، کراتین و انواع کربوهیدرات ها استفاه کند.

مهرآیین با بیان اینکه مکمل های غیرمجاز شامل هر نوع فرآورده غیرمجاز در بدنسازی است که عوارض بسیار شدیدی برای کبد هم دارد، گفت: متاسفانه برخی مربی ها در باشگاه های ورزشی بدون داشتن اطلاع از عوارض دارویی، مشاوره های پزشکی در خصوص نحوه مصرف مکمل و تغذیه ارایه می دهند که این مساله می تواند برای ورزشکاران بسیار خطرآفرین باشد.

به گفته این مسوول، بازدید از باشگاه های ورزشی در خصوص جلوگیری از فروش مکمل های ورزشی در استان بی فایده است، چرا که مشاهده شده برخی مربیان ورزشی این مکمل ها را در خیابان و یا در خودروی شخصی خود به افراد ارایه می دهند.

وی ادامه داد: مصرف دارویی مکمل ها در مردان می تواند عوارضی از جمله ناتوانی جنسی، ناباروری، بزرگ شدن سینه و در زنان نیز رشد موهای زائد، زخیم شدن صدا، پوست چرب و در دوران بلوغ نیز توقف رشد قدی، تیرگی پوست و رشد غیر طبیعی مو را برجای بگذارد.

مهرآیین اضافه کرد: همچنین مصرف مکمل های غیرمجاز نیز اختلال در عملکرد کبد، افزایس آنزیم های کبدی و سرطان را در بر می گیرد و توصیه می کنیم ورزشکارانی که مکمل های غیرمجاز مصرف می کنند هر ۲ ماه آنزیم های کبدی خود را اندازه گیری کنند.

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین خاطرنشان کرد: این ضرورت وجود دارد که سطح اطلاعات مردم در خصوص مصرف مکمل های هورمونی باید افزایش یابد و کلاس های آموزشی در این خصوص برای سنین مختلف باید برگزار شود، چرا که مصرف مکمل های ورزشی غیرمجاز توسط شخصی که بیماری زمینه ای دارد، می تواند به تشدید بیماری و یا حتی مرگ وی منجر شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مکمل ورزشی استفاده کنیم یا نه ؟ معجزه ای به نام کراتین بدنسازی

دیگر خبرها

  • کولر‌های قاچاق در توقیف پلیس رودبار
  • جنون در سرعت ، راننده را به آغوش مرگ کشاند
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • جزییات دریافت گواهینامه یک روزه موتورسواری در تهران | یک میلیون و ۲۵۰ موتورسوار گواهینامه ندارند
  • توقیف ۳ میلیارد ریال کالای احتکاری از انبار غیرمجاز در اصفهان
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • توقیف موتورسنگین غیرمجاز در طرح پلیس رفسنجان
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در این بزرگراه تهران/ برخورد خونین کامیونت‌ها